Ολυμπιακός: Καλείται να κάνει το καθήκον του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός καλείται να κατακτήσει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός: Καλείται να κάνει το καθήκον του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι από τα παιχνίδια που δεν χωρούν δικαιολογίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Είναι μία ομάδα που δεν δείχνει ικανή να προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ολυμπιακό, ασχέτως αν πριν από μερικές εβδομάδες έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες έχουν πάρει τα πάνω τους μετά τη νίκη στο Χαριλάου και καλούνται απόψε να κάνουν απλώς το καθήκον τους στο Καραϊσκάκη.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του τους κινδύνους που κρύβει η σημερινή αναμέτρηση. Κινδύνους που έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο που θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές του. Αν υποτιμήσουν τον ΠΑΣ, τότε θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Αν μπουν φουριόζοι και πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, τότε θα κάνουν τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη και δεν θα εξελιχθεί σε θρίλερ η βραδιά.

Είναι από τα ματς που προσφέρεται για τον Καρβαλιάλ να κάνει και κάποιες δοκιμές ενόψει Λεωφόρου, εφόσον φυσικά του το επιτρέπει το αποτέλεσμα. Είναι από τα ματς που ορθά - κοφτά ο Ολυμπιακός έχει καθήκον να το κερδίσει, δίχως να γίνει κιόλας ιδιαίτερη αγωνιστική ανάλυση. Απέναντί του έχει έναν σύλλογο που παίζει για την παραμονή του στην κατηγορία, αλλά μέχρι στιγμής περισσότερο προβληματίζει με την εικόνα του παρά προβληματίζει τον αντίπαλο...