Γκαρσία: «Να δώσουν εξηγήσεις οι διαιτητές»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Βόλο εκφράζοντας τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα.

Γκαρσία: «Να δώσουν εξηγήσεις οι διαιτητές»

Στις αποφάσεις της διαιτησίας στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θεωρεί ότι πάρθηκαν λάθος αποφάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει δύο βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το ότι δεν πήρε τη νίκη: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμία φορά κάνεις κάποια λάθη. Για παράδειγμα στο πέναλτι αν ο παίκτης του Βόλου έπαιρνε κάρτα θα ήταν η δεύτερη και θα έμεινε με δέκα. Εμείς με ένα πέναλτι ο παίκτης μας πήρε κάρτα. Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά και εμείς έχουμε δύσκολη δουλειά. Εμάς θα μας διώξουν αν δεν νικάμε, αλλά οι διαιτητές δεν παθαίνουν τίποτα γι' αυτό θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Στο πρώτο ματς με τον Βόλο είχαμε ένα πέναλτι και περιμέναμε για πέντε λεπτά να αποφασίσει το VAR. Είναι μία ισοπαλία και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε.

Για το ότι για τέσσερα ματς δεν έχει ήττα: Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία.