Σαν Λορέντζο: Ανάμικτα συναισθήματα για το «ναυάγιο» με Ολυμπιακό για Ερνάντες

Πώς δέχτηκαν στη Σαν Λορέντζο το «ναυάγιο» της πώλησης του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό.

Σαν Λορέντζο: Ανάμικτα συναισθήματα για το «ναυάγιο» με Ολυμπιακό για Ερνάντες

Σίριαλ με άσχημο τέλος ήταν αυτό με τον Γκαστόν Ερνάντες. Βέβαια το χέρι μας στη φωτιά δεν μπορούμε να το βάλουμε ότι τελείωσε, διότι υπάρχουν ακόμα μέρες μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οπότε δεν ξέρουμε αν ο… σκηνοθέτης μας επιφυλάσσει κάποια άλλη έκπληξη.

Πάντως και στην Αργεντινή μιλούν για νέα ανατροπή και από εκεί που ο παίκτης ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την Ελλάδα τελικά θα μείνει στην πατρίδα του. Όπως αναφέρουν οι Λατινοαμερικάνοι ο Ολυμπιακός δεν τήρησε τη συμφωνία του για τις πληρωμές με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Ερνάντες να μη γίνει.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη την αποδέχτηκαν στη Σαν Λορέντζο με ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μία υπάρχει ανακούφιση, διότι δεν χάνουν τον καλύτερο τους αμυντικό και έναν από τους καλύτερους της χώρας. Επίσης ο παίκτης ενεργοποιείται άμεσα για τα παιχνίδια της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά είχαν ανάγκη τα χρήματα. Η Σαν Λορέντζο έχει χρέη και με την πώληση του Γκαστόν θα κάλυπτε αρκετές τρύπες. Από αυτή την πλευρά δεν είδαν με θετικό μάτι το ναυάγιο της πώλησης του Γκαστόν.