Ο Γκερέρο σπάει ρεκόρ- Πότε θα επιστρέψει

Ο Ισπανός φορ έχει σοβαρές πιθανότητες να μην φάει όλο τον μήνα στις θεραπείες και να επιστρέψει τέλη Νοεμβρίου στις υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο Γκερέρο σπάει ρεκόρ- Πότε θα επιστρέψει

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ετοιμάζεται να φέρει τούμπα όλα τα προγνωστικά και τις προβλέψεις και να επιστρέψει περίπου 15 μέρες νωρίτερα στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός επιθετικός που γλίτωσε τα χειρότερα στο Λουξεμβούργο (ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου) έχει ξεκινήσει δειλά-δειλά το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι θα «έτρωγε» όλο τον Νοέμβριο και θα επέστρεφε γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Τελικά, τα πράγματα απ’ ό,τι δείχνουν κυλούν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενε και ο ίδιος ο Γκερέρο. Το τοπίο αναφορικά με την ημέρα επιστροφής του στη δράση θα ξεκαθαρίσει σε 10 μέρες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει αμέσως μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Να είναι δηλαδή διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 25 Νοεμβρίου και στο ματς με την Μπέτις στην Ισπανία τέσσερις μέρες αργότερα.