Ολυμπιακός: Ξανά ανατροπή με Ερνάντες, δεν έρχεται Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, λόγω των νέων «κόλπων» της Σαν Λορέντζο, αλλά και του γεγονότος ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ευχαριστημένος με τους στόπερ που διαθέτει. 

Ολυμπιακός: Ξανά ανατροπή με Ερνάντες, δεν έρχεται Ελλάδα!

Νέα ανατροπή με τον Γκαστόν Ερνάντες, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενημερώσει τη Σαν Λορέντζο ότι σταματάει τις επαφές μαζί της. Η Σαν Λορέντζο τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1) αποφάσισε από το πουθενά να βάλει νέα δεδομένα στο τραπέζι για μία μεταγραφή για την οποία είχε συμφωνήσει λίγες ώρες νωρίτερα!

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι ο Αργεντινός στόπερ είχε «κοπεί» από την αποστολή της Σαν Λορέντζο για το ματς με τη Λανούς, επειδή ο προπονητής είχε ενημερωθεί ότι φεύγει για την Ελλάδα, ενώ για μία ολόκληρη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ λόγω της μεταγραφής του.

Ακόμη και ο ίδιος ο Ερνάντες είχε ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά και το Σάββατο (27/1) θα έμπαινε στο αεροπλάνο για Ελλάδα, έτσι ώστε αύριο να είναι στην Ελλάδα.

Εντούτοις, η Σαν Λορέντζο έσπευσε να ξαναβάλει τρικλοποδιές, ζητώντας κι άλλα πράγματα από τους Πειραιώτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κουράσει τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να σταματήσει τις συζητήσεις με τους Αργεντινούς και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η περίπτωση του Ερνάντες δεν προχωράει. Και ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την πλευρά του βέβαια δεν είχε κανένα πρόβλημα να μην έρθει ο Αργεντινός, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει, το οποίο χαρακτηρίζει «μεγάλο» σε αριθμητικό επίπεδο. Μια χαρά είναι με τους στόπερ που έχει τώρα στα χέρια του μετά την προσθήκη των Νταβίντ Κάρμπο και Νέλσον Άμπι.

Αν θα υπάρξει νέα ανατροπή, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε έως την Τετάρτη (31/1). Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει η κατάσταση και ο Ερνάντες θα παραμείνει στη Σαν Λορέντζο.