ΟΦΗ: «Μέσα» ο Χριστογεώργος – Εκτός οι Τοράλ, Μοσκέρα

Με το Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή αλλά τους Τοράλ και Μοσκέρα να μένουν εκτός ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΟΦΗ: «Μέσα» ο Χριστογεώργος – Εκτός οι Τοράλ, Μοσκέρα

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Νίκος Χριστογεώργος επέστρεψε στην αποστολή του ΟΦΗ ενώ αντιθέτως εκτός έμειναν ο Τοράλ λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Μοσκέρα καθώς προσβλήθηκε από ίωση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με τον Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1) την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Pepe Mel επέλεξε να συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Bressan, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Θεοδοσουλάκης, Baku, Riera, Αποστολάκης, Dicko, Luiz Phellype.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Πραξιτέλης Βούρος και Juan Neira, oι τραυματίες, Jon Toral και Noam Baumann, ο Santiago Mosquera λόγω ίωσης και οι Αντρέας Καρώ, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Ανδρέας Αδαμάκης.