Ολυμπιακός: Οι προθέσεις του Μαρτίνς για Νάτχο και μεσαία γραμμή

Με άλλο μάτι βλέπει τον Ισραηλινό μέσο ο Πορτογάλος τεχνικός. Πότε θα πάρει φανέλα βασικού.

Ολυμπιακός: Οι προθέσεις του Μαρτίνς για Νάτχο και μεσαία γραμμή

Δύο φορές μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ισάριθμες «νοικοκύρεψε» την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού ο Μπίμπαρς Νάτχο. Τόσο με ΟΦΗ όσο και με Απόλλωνα ο Ισραηλινός ασος ρίχε ενεργό ρόλο σε σοβαρές ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων». Στο Ηράκλειο θα μπορούσε να σκοράρει ενώ με τον Απόλλωνα έδωσε έτοιμο γκολ στον «Φέτφα», στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του 60'.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πλέον έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά πλέον τον έμπειρο μέσο. Απλώς, υπάρχει και η συγκυρία ότι ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη, που είναι σαφέστατα πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Απόλλωνα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Απόλλων δεν απείλησε καθόλου, ο Άρης θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα την άμυνα των Πειραιωτών.

Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά παραμένουν πιο «ασφαλείς» ως προς τα ανασταλτικά τους καθήκοντα από τον Νάτχο, ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Πορτογάλος θέλει να δώσει σταδιακά χρόνο συμμετοχής στον Ισραηλινό μέσο από το ξεκίνημα. Άλλωστε, είδε και στα δύο τελευταία ματς ότι με την είσοδο του Νάτχο στην επανάληψη ο Ολυμπιακός να λειτουργεί καλύτερα.

Για την ώρα, Μπουχαλάκης και Καμαρά παραμένουν φαβορί. Ίσως ο Νάτχο να πάρει φανέλα βασικού για το ματς με την Ντουντελάνζ, αφού πρόκειται για μια ομάδα με «όπλο» την άμυνά της. Η ουσία είναι ότι πλέον με άλλο μάτι τον βλέπει ο Μαρτίνς. Δεν τον άφησε ασυγκίνητο η εμφάνιση του Νάτχο με τον Απόλλωνα...