Ολυμπιακός: Αυτή είναι η συμφωνία για Ερνάντες

Ο Γκαστόν Ερνάντες μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα με τον Ολυμπιακό να δίνει τα χέρια με τη Σαν Λορέντζο. Ποια η συμφωνία των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η συμφωνία για Ερνάντες

Καθόλου απλή δεν ήταν η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες. Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή και δεν είναι τυχαίο ότι πάλευε να τον αποκτήσει από το περασμένο καλοκαίρι. Η Σαν Λορέντζο παρά τα οικονομικά της προβλήματα έχει αποδειχτεί πολύ σκληρό καρύδι.

Τελικά μία μεταγραφή που πέρασε από σαράντα κύματα θα γίνει χάρη στην επιμονή των Πειραιωτών. Και έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ότι οι υποθέσεις από την Λατινική Αμερική δεν είναι απλές.

Την Πέμπτη (25/1) η Σαν Λορέντζο μπλόκαρε τη μεταγραφή του Γκαστόν στον Ολυμπιακό. Τελικά όπως αναφέρουν και οι Αργεντίνοι οι Πειραιώτες πλήρωσαν την προκαταβολή και έτσι η ομάδα του Ερνάντες άναψε το πράσινο φως για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Στη Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα έχει έρθει στη χώρα μας για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ένας αμυντικός που τον ήθελαν πολύ οι Πειραιώτες και έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Τελικά όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 4 εκατ. ευρώ για το 85% του ποδοσφαιριστή. Η συμφωνία περιλαμβάνει και μπόνους που θα λάβει η Σαν Λορέντζο. Όσον αφορά στον 26χρονο αμυντικό εκείνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Γκαστόν δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά αναμένεται σύντομα να το αποκτήσει, ενώ πρόκειται για παίκτη που είχε εντοπίσει ο Αντόνιο Κορδόν και είχε κάνει όλη την προεργασία αυτής της μεταγραφής.