Αποστολάκης: «Ο ΠΑΟΚ βγάζει τρομακτική ποδοσφαιρική υγεία, είναι ήδη πρωταθλητής σ' αυτό!»

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Αποστολάκης: «Ο ΠΑΟΚ βγάζει τρομακτική ποδοσφαιρική υγεία, είναι ήδη πρωταθλητής σ' αυτό!»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Στράτος Αποστολάκης, σχολιάζοντας το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, έκανε και τη δική του εκτίμηση για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την μάχη του τίτλου.

«Βλέπω τεράστιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι για χίλιους δύο λόγος. Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια τρομακτική ποδοσφαιρική υγεία, μια αγωνιστικότητα με πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι τώρα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να χτυπάει τα πρωταθλήματα. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα βγούνε συμπεράσματα. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα είναι ακλόνητο φαβορί, αλλιώς αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει σελίδα και να πάρει επιτέλους ένα πρωτάθλημα με τον Τερίμ» είπε αρχικά.

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του Παναθηναϊκού, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ: «Φαινομενικά δείχνει ότι θέλει να βάλει τη σφραγίδα του. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έχει τον χρόνο και την πίεση, με όλους αυτούς τους παίκτες που θέλει να παντρέψει, αν δηλαδή θα προλάβει να το κάνει!

Θα δούμε κατά πόσο μπορεί να πιστοποιήσει αν έχει αλλάξει σελίδα και να δείξει αυτό που έλειπε με τον Γιοβάνοβιτς. Ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας είναι απαιτητική. Δεν υπάρχει υπομονή, θέλουν άμεσα αποτελέσματα».

Για τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως: «Είναι πρωτοπόρος γιατί είναι ομάδα του προπονητή, με αγωνιστική συμπεριφορά και ισορροπία. Μια μίξη ταλέντου και ικανότητας, μακάρι να το φυλάξει αυτό σαν κόρη οφθαλμού και να γίνει παράδειγμα για τις άλλες ομάδες. Αυτό δεν πρέπει να το χαλάσει, και στη συνείδηση όλων πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, για τη μάχη του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Φαβορί είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και μετά ακολουθεί ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι βαθμολογικά μακριά.

Εμείς αγωνιστικά θα πρέπει να προβληματιζόμαστε, να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι ομάδες στα παιχνίδια των πλέι- οφ. Όποιες είναι εκεί καλά αγωνιστικά.

Να δούμε αν υπάρξει και χημεία με τους νέες παίκτες που έχουν έρθει στις ομάδες. Ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι ομάδες των προπονητών, θα έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι άλλες δυο δεν ξέρω αν θα έχουν την σταθερότητα που πρέπει, γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρξει χημεία με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει».