Ολυμπιακός: Ο Ερνάντες «κόπηκε» από την αποστολή της Σαν Λορέντζο και έρχεται Ελλάδα

Εκτός αποστολής ο Γκαστόν Ερνάντες από το ματς που θα δώσει η Σαν Λορέντζο με τη Λανούς το Σάββατο (27/1). Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και... Ολυμπιακό με την άφιξή του να αναμένεται το Σαββατοκύριακο (27-28/1). 

Ολυμπιακός: Ο Ερνάντες «κόπηκε» από την αποστολή της Σαν Λορέντζο και έρχεται Ελλάδα

Όλες οι πληροφορίες από την Αργεντινή συγκλίνουν στο ότι ο Γκαστόν Ερνάντες αναμένεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/1) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην Αργεντινή έλεγαν ότι θα ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι το Σάββατο (27/1) και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται μετά από περίπου 20 ώρες στην Αθήνα. Άρα για Κυριακή (28/1) πηγαίνει η άφιξή του.

Οι μικροδιαφορές που προέκυψαν την τελευταία στιγμή ανάμεσα σε Σαν Λορέντζο και Ολυμπιακό έχουν διευθετηθεί και πλέον αυτό που απομένει είναι να πληροφορθούμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές.

Το γεγονός ότι ο Ερνάντες αποχωρεί από την Αργεντινή με προορισμό την Ελλάδα επιβεβαιώνεται και από την απόφαση του τεχνικού τιμ της Σαν Λορέντζο να τον αποκλείσει από την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τη Λανούς το Σάββατο (27/1) για το Copa de la Liga.

Ο Αργεντινός στόπερ λοιπόν αναμένεται στην Ελλάδα αν όχι το Σάββατο (27/1), τότε την Κυριακή (28/1).