Ο Σισέ κοντά στα παιδιά

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έδωσε το παρών στο πρωτάθλημα των Σχολών του Ολυμπιακού.

Ο Σισέ κοντά στα παιδιά

Αγωνιστική δραστηριότητα δεν έχουμε λόγω της επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος. Έτσι ο Παπ Αμπού Σισέ την Κυριακή βρέθηκε στη σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ γνώρισε την αποθέωση από 450 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τους δόθηκε η δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του και παράλληλα να πάρουν αυτόγραφα.

Ο Σισέ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για όλα όσα ζούσε στη σχολή στον Άλιμο. Μίλησε στα παιδιά, τους έδωσε απαραίτητες συμβουλές και τους συνέστησε να αγαπούν τον Ολυμπιακό γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος.

Εκτός από τον Σισέ το παρών έδωσε ο διευθυντής Σχολών, Βασίλης Νάνος και ο επικεφαλής scouting, Γιώργος Αμανατίδης. Στο πρωτάθλημα σχολών που έχει γίνει πλέον θεσμός συμμετείχαν οι Σχολές Ρέντη, Αλίμου, Ταύρου, Ηλιούπολης, Σαλαμίνας, Αιγάλεω, Περάματος, Μεγάρων, Πετρούπολης και Μενιδίου στις κατηγορίες "Αστεράκια", Προ Τζούνιορ, Τζούνιορ και Παμπαιδικό. Να σημειώσουμε πως έχει ξεκινήσει και το Κύπελλο Σχολών, το οποίο είναι επίσης ανταγωνιστικό.