Τα βρήκαν Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο για Ερνάντες

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Αργεντινή λύθηκε το θέμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαν Λορέντζο και ο Γκαστόν Ερνάντες μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Τα βρήκαν Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο για Ερνάντες

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν παίκτη που η ομάδα του Πειραιά τον είχε βάλει στο… σημάδι από το καλοκαίρι και επανήλθε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους «ερυθρόλευκους» για να κλείσουν έναν στόπερ που πιστεύουν πως μπορεί να τους αλλάξει επίπεδο.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/1) η Σαν Λορέντζο μπλόκαρε τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες, διότι ο Ολυμπιακός δεν είχε τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες και κάποια από αυτά που είχαν συμφωνήσει τα δύο κλαμπ.

Το κλαμπ της Αργεντινής έδωσε τελεσίγραφο στην πειραϊκή ΠΑΕ να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες προκειμένου ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Αργεντίνοι τις τελευταίες ώρες οι «ερυθρόλευκοι» πράγματι τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες που υπήρχαν και ο Γκαστόν Ερνάντες θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Από την πλατεία Αλεξάνδρας δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή για το θέμα, αλλά στην Αργεντινή επιμένουν ότι ο 26χρονος αμυντικός θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.