Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» του Ράντονιτς παρά τις νέες ιταλικές αναφορές για Μπρέκαλο

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο εξακολουθεί να βάζει δυνατά τον Γιόζιπ Μπρέκαλο της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό, αλλά οι πραγματικότητα είναι ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Νεμάνια Ράντονιτς από την Τορίνο.

Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» του Ράντονιτς παρά τις νέες ιταλικές αναφορές για Μπρέκαλο

Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Τορίνο για να φέρει τον Νεμάνια Ράντονιτς στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/1) και όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα γίνει η μεταγραφή. Η αίσθηση που επικρατεί τόσο στην Ιταλία, όσο και στη Σερβία, είναι ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού για τον Γιόζιπ Μπρέκαλο, οι Ιταλοί επανέφεραν και την Παρασκευή (26/1) το όνομα του Κροάτη εξτρέμ της Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού προς τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του 25χρονου winger, ο οποίος έχει φέτος 1 γκολ σε 18 παρουσίες με τη φανέλα των «βιόλα».

Το πιθανότερο είναι η πληροφορία περί Μπρέκαλο να είναι... μπαγιάτικη. Συν τοις άλλοις, η πειραϊκή ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει από το βράδυ της Πέμπτης (25/1) ότι δεν ασχολείται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να τα βρει με την Τορίνο για την απόκτηση του Ράντονιτς.