Στην αντεπίθεση ο Κούγιας μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για επεισόδιο

Οι λόγοι που ο Αλέξης Κούγιας είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά σε βάρος της ΕΠΟ μετά την ανακοίνωση ότι προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της πειθαρχικής επιτροπής. 

Στην αντεπίθεση ο Κούγιας μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για επεισόδιο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/1) ότι ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της πειθαρχικής επιτροπής της κάτι που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να φέρει νομική αντίδραση από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πλευρά Κούγια κατά τις ίδιες πηγές θεωρεί συκοφαντική την ανακοίνωση και πρόκειται να στραφεί στη δικαιοσύνη, καθώς ένα αίτημα εξαίρεσης του εν λόγω μέλους της επιτροπής από την εκδίκαση των πειθαρχικών διώξεων σε βάρος του, μετατράπηκε σε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο κ. Κούγιας τιμωρήθηκε από την συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΟ (με εισηγητή το εν λόγω μέλος της) με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κάθε γηπέδου συνολικά για 4,5 μήνες, δηλαδή έως το τέλος της σεζόν, για πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του από αγώνες της Κορίνθου στη Γ' Εθνική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταθέσει την Παρασκευή (26/1) έφεση ζητώντας από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την άμεση εκδίκασή της.