Μυστακίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και όχι μόνο.

Μυστακίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

«Ήμουν επί ένα χρόνο με το γόνατο σε δύσκολη κατάσταση μετά το χειρουργείο στον ΠΑΟΚ. Τον Ιανουάριο δεν μπορούσα να παίξω άλλο στον Πανσερραϊκό και συμφωνήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Με πλησίασαν το καλοκαίρι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ο κ. Ζαγοράκης, βρήκαμε γιατρό στην Γερμανία και έκανα ακόμη μία επέμβαση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έπαιξα τα πρώτα μου λεπτά με τον Καμπιανιακό. Είναι πολύ υγιές σωματείο και πιστεύουν πολύ σε εμένα. Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμένα. Έχει ως μεγάλο στόχο να μείνει στην κατηγορία. Από την θέση μου θα προσπαθήσω να είμαι υγιής και να επανέλθω σε ένα καλό επίπεδο.

Είμαι 29 ετών αυτή την στιγμή. Έχω περάσει δύσκολα, αλλά είχα πάντα την οικογένειά και τα αδέρφια μου δίπλα μου. Τους ευχαριστώ όλους. Δεν με άφησαν να με πάρει από κάτω. Το πρώτο χειρουργείο δεν πήγε καλά, ούτε η αποθεραπεία πήγε καλά και, πλέον, δίνω μία τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου.

Νιώθω ακόμη ότι έχω δρόμο μπροστά μου μέχρι να είμαι πανέτοιμος. Έπαιξα στον φιλικό και νιώθω καλά. Αγωνίστηκα και 25 λεπτά με την Λιβαδειά. Με βοηθάει και ο προπονητής. Εχω καλούς συμπαίκτες, όπως ο Πόζογλου που έπαιξε και στον ΠΑΟΚ. Έχουμε τα αδέρφια Καθάριου και τον Παπαστεργιανό που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο. Με δουλειά και τύχη θα καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα.

Με τον Στέλιο θα βλέπουμε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ μαζί. Πήγαινα και σε πολλά παιχνίδια στο γήπεδο με τον Κλάους. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και αμυντικά και επιθετικά. Οι ομάδες, βέβαια, είναι κοντά, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν θέλει μεγάλα λόγια».

Για τον πολυτιμότερο του ΠΑΟΚ: «Ο Στέλιος (σ.σ. ήταν δίπλα του την ώρα της συνέντευξης) λέει τον Κωνσταντέλια, τον χαρακτηρίζει παιδί θαύμα. Εγώ θα πω τον Ντεσπόντοφ, είναι κομβικός, έχει συνηθίσει την ζωή στη Θεσσαλονίκη και έχει πάρει τα πάνω του».

Για την εικόνα που έχει η Super League 2: «Όλα τα ματς που παίζουμε είναι ντέρμπι. Τώρα αντιμετωπίζουμε την Νίκη Βόλου που είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με έναν καλό προπονητή τον κ. Ελευθερόπουλο. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Έδρες δεν υπάρχουν στην κατηγορία, όλα είναι ίδια μέσα και έξω».