Ολυμπιακός: «Έτσι συμφωνήθηκε η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες»

Ο Γκαστόν Ερνάντες θεωρείται στην Αργεντινή παίκτης του Ολυμπιακού και αποκαλύπτονται οι όροι της συμφωνίας με την Σαν Λορέντσο

Ολυμπιακός: «Έτσι συμφωνήθηκε η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες»

Θέμα ωρών θεωρούν στην Αργεντινή την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες από την Σαν Λορέντσο στον Ολυμπιακό και έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα από δημοσιογράφους της χώρας λεπτομέρειες για την υπόθεση. Ο Ερνάντες αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα έως την Παρασκευή (26/1) προκειμένου να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ στην Αργεντινή οι όροι της συμφωνίας είναι οι εξής:

«Η μεταγραφή θα στοιχίσει στον Ολυμπιακό κάτι λιγότερο από 3,5 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί σε 30 ματς με τους Πειραιώτες, η Σαν Λορέντσο θα πάρει μπόνους 300 χιλ. ευρώ, ποσό το οποίο θα εισπράξει ξανά, εάν ο Ερνάντες φτάσει τις 80 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα».

Στη συμφωνία υπάρχει ειδικός όρος με τον οποίο η ο σύλλογος της Αργεντινής, κρατά το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη και σε περίπτωση που αυτός πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Σαν Λορέντσο θα εισπράξει ένα εκατ. ευρώ. Για πώληση ή για δανεισμό του παίκτη θα χρειάζεται και η εξουσιοδότηση από την Σαν Λορέντσο».