Κούγιας κατά Λυσάνδρου: «Στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ»

Επίθεση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, δέχτηκε ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, που ψήφισε λευκό στην πρόσληψη Λίντμπεργκ για το VAR.

Κούγιας κατά Λυσάνδρου: «Στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ»

Τα πυρά του στον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου έστρεψε ο Αλέξης Κούγιας κατά την σημερινή (23/1) συνεδρίαση του ΔΣ της λίγκας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε τον πρόεδρο της Super League για το λόγο ότι ψήφισε λευκό στην πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ ως υπεύθυνου για το VAR, λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι θα γίνει όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ.

«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ», είπε ο Κούγιας.

Με τη συνεδρίαση να διακόπτεται απότομα, για να έρθει η αντίδραση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού: «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα, θα πας κι εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη συνεδρίαση ο κ. Κούγιας είχε κατηγορήσει τον κ. Λυσάνδρου ότι πριν αναλάβει καθήκοντα προέδρου στη Super League, πίεζε για να πάρει ρόλο στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου, αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Τελικώς ζητήθηκε η επίσκεψη του εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη υπόθεση με τον παράνομο στοιχηματισμό και εν τέλει πέρασε ομόφωνα η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.