Τα δύο διλήμματα του Μαρτίνς για την 11αδα με τον Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα στο «Κλ. Βικελίδης». Για ποιες θέσεις έχει δίλημμα...

Τα δύο διλήμματα του Μαρτίνς για την 11αδα με τον Άρη
Eurokinissi

Θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνς στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (4/11, 19.00). Μπορεί να προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό (1/11, 17.15), αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον Άρη. Ένα ματς στο οποίο δεν πρέπει με τίποτα να στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός

Δύο είναι τα σοβαρά ερωτηματικά που προκύπτουν ενόψει «Κλ. Βικελίδης». Το πρώτο αφορά τα χαφ και το δεύτερο την κορυφή της επίθεσης.

Η ιστορία των χαφ βεβαίως είναι τελείως διαφορετική. Έγινε μπόλικη κουβέντα για το αν έπρεπε να ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης – Καμαρά κόντρα στον Απόλλωνα και γιατί δεν πήρε φανέλα ένα πιο δημιουργικό χαφ όπως είναι ο Νάτχο. Δεν έχει πάρει καμία απόφαση ο Μαρτίνς για το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής για το παιχνίδι με τον Άρη, ωστόσο, οι «κίτρινοι» είναι σαφέστατα πιο ποιοτικοί επιθετικά από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και εκεί χρειάζονται δύο χαφ που είναι καλύτερα ανασταλτικά (Μπουχαλάκης, Καμαρά ή Γκιγιέρμε συγκριτικά με Νάτχο).

Ο Ισραηλινός πάντως που αναμένεται να παίξει στην Πάτρα, ελπίζει ότι την Κυριακή (4/11) θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ως βασικός.

Αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης, σίγουρα ο Δημήτρης Μάνος ανέβηκε για τα καλά στην εκτίμηση του Μαρτίνς μετά το «χρυσό» γκολ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα του δώσει το «εισιτήριο» για την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη.

Πρώτα απ’ όλα, ο Μαρτίνς θέλει να περιμένει έως την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπει έστω στην αποστολή ο Χασάν. Ο Αιγύπτιος, ακόμα και να συμπεριληφθεί στη 18άδα, δεν προορίζεται για βασικός. Επίσης, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και από την παρουσία του Λάζαρου σε ρόλο επιθετικού κόντρα στον Απόλλωνα.

Η παρουσία του Χριστοδουλόπουλου στην κορυφή και με τον Άρη, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης. Ο Ναουέλ αποδείχθηκε ξανά κατώτερος των προσδοκιών κόντρα στον Απόλλωνα. Οπότε, ο Λάζαρος αυτή τη φορά συγκεντρώνει πιθανότητες να περάσει στο «φτερό» και να βρεθεί μπροστά ο Μάνος. Είναι ένα σενάριο που μοιάζει αρκετά πιθανό.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (3/11) που θα γίνει και η τελική πρόβα.