Ολυμπιακός: Έχει σέντερ φορ «στα πόδια του»!

Ο Αλγκασίμ Μπα δείχνει ότι έχει «μεγαλώσει» αρκετά ώστε να διεκδικεί πλέον θέση στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έχει σέντερ φορ «στα πόδια του»!

Απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί του Παναθηναϊκού Β’ με 3-1 στην Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Superleague 2 ήταν αναμφίβολα ο Αλγκασίμ Μπα.

O 21χρονος σέντερ φορ της Κ-23 του Ολυμπιακού ήταν σε όλες τις φάσεις των γκολ της ομάδας του. Πέτυχε ένα τέρμα με πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, από δική του προσπάθεια ξεκίνησε το πρώτο γκολ και με δική του συμμετοχή προήλθε το τρίτο.

Ο Μπα (στη ΦΩΤΟ πανηγυρίζει μαζί με τον Χρήστο Μουζακίτη) έχει δυναμώσει πολύ σε σχέση με την εικόνα που είχε προ διετίας όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και είναι φανερό πως έχει κάνει καλή δουλειά τόσο ο ίδιος όσο το επιτελείο του κλαμπ. Σε κάποιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης έχει συμπεριληφθεί στις αποστολές της πρώτης ομάδας, αλλά εφόσον συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Ναβάρο ως πρώτη επιλογή με τον Ισπανό να παίζει συνεχώς απόντων των Μαροκινών και με τον Γιόβετιτς να είναι μεταξύ αλλαγής και μόνιμης θέσης στον πάγκο. Ο Αλγκασίμ Μπα μπορεί να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό μια σημαντική εκ των έσω ενίσχυση και για τον συγκεκριμένο παίκτη άλλωστε από την αρχή η πίστη ήταν μεγάλη για την εξέλιξή του.