ΟΦΗ: Θλάση ο Μπάουμαν, χάνει τον Παναιτωλικό

Ο Μπάουμαν ταλαιπωρείται από θλάση και θα χάσει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

ΟΦΗ: Θλάση ο Μπάουμαν, χάνει τον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στις υπηρεσίες του Μπάουμαν, ο οποίος υπέστη θλάση. Εκτός είναι ακόμα εννιά ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (22/1) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (23/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Πέπε Μελ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Manuel Καλαφάτης, τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρεσάν, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπακού, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Ο Νόαμ Μπάουμαν έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Εκτός έμεινε ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».