Σούπερ Ροντινέι, κλάση Ζέλσον, προσφορά Ναβάρο - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμη νίκη επί του Άρη έχοντας μπροστάρη τον Ροντινέι και σε πολύ καλή κατάσταση τους περισσότερους παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Σούπερ Ροντινέι, κλάση Ζέλσον, προσφορά Ναβάρο - Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Άρη με 2-1 βγάζοντας αποφασιστικότητα και ποιότητα στο πρώτο ημίχρονο.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ροντινέι, ενώ συνεισφορά στα γκολ της νίκης είχε και ο Ναβάρο. Εξαιρετική παρουσία από τους χαφ και τον Ζέλσον, ενώ βοήθησε πολύ ο Μασούρας.

Η κριτική των παικτών του Κάρλος Καρβαλιάλ στον αγώνα με τον Άρη:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε καθόλου πίεση, όπως και τύχη στο γκολπου δέχτηκε.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Τρομερό παιχνίδι, απόλυτος κυρίαρχος και ηγέτης του Ολυμπιακού. Δημιούργησε το πρώτο γκολ, έβαλε το δεύτερο με πέναλτι.

ΚΙΝΙ: Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης έκανε καλό ματς, αλλά στα τελευταία λεπτά είχε κουραστεί, ρίσκαρε να κάνει πέναλτι και έβαλε αυτογκόλ. Για παίκτη που δεν υπολογίζεται, πάντως, είχε φιλότιμο και γενικά καλή παρουσία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να εξουδετερώσει την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και επέστρεψε με καθαρό μυαλό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Στις περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει ήταν σωστός σε ένα ματς χωρίς μεγάλη πίεση για τους στόπερ.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πολύ τρέξιμο, σωστές τοποθετήσεις και με μεγάλη προσφορά στον έλεγχο του παιχνιδιού.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Δεν επηρεάστηκε από το πέναλτι στο Κύπελλο και έδειξε ξανά τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού του. Μπορούσε να βάλει ένα πολύ ωραίο γκολ στο β' μέρος.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε πολύ πάθος και ορισμένες σπέσιαλ ενέργειες. Κέρδιζε μπάλες και χρόνο, ήταν από τους καλύτερους

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Έβγαλε μεγάλο μέρος της ποιότητάς του στο πρώτο μέρος και όσο γίνεται πιο έτοιμος θα το κάνει και περισσότερο. Κάποιες φορές έδειξε μεγάλη ομαδικότητα, σε άλλες όχι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Θαυμάσιο παιχνίδι στο πρώτο μέρος κι ας μην βρέθηκε κοντά στο γκολ. Συνεχώς ήταν εκεί που έπρεπε και πολλές από τις επιθέσεις ξεκίνησαν από κοψίματά του μακριά από την περιοχή.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη του Καρβαλιάλ που για ακόμη ένα παιχνίδι τον είχε βασικό ενώ ήταν κακός με τον Παναθηναϊκό. Έβαλε το πρώτο γκολ αξιοποιώντας το λάθος του Χουτεσιώτη και κέρδισε το πέναλτι από τον Φαμπιάνο. Προσφορά νίκης δηλαδή.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μπήκε για να προκαλέσει ρήγματα στις αντεπιθέσεις και να δημιουργήσει φάσεις για το τρίτο γκολ, αλλά δεν κατάφερε και πολλά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Έπαιξε προς το τέλος και δεν φάνηκε στο παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ίσως έπρεπε να μπει νωρίτερα για να έχει ο Ολυμπιακός τις προϋποθέσεις να σφραγίσει τη νίκη του με ένα ακόμη γκολ

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Δεν μπήκε συγκεντρωμένος και παραλίγο αυτό να κοστίσει.