Ολυμπιακός: Νίκη θα είναι και το κοντρόλ συναισθημάτων

Ο Ολυμπιακός με ένα καλό πρώτο ημίχρονο πήρε μία νίκη που την είχε ανάγκη για πολλούς λόγους, αλλά το ζητούμενο είναι μπορέσει να διαχειριστεί και την επιτυχία.

Ολυμπιακός: Νίκη θα είναι και το κοντρόλ συναισθημάτων

Στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τη νίκη επί του Άρη. Την ήθελαν για πολλούς λόγους και ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε και πήρε αυτή τη νίκη κάνοντας και ένα καλό πρώτο ημίχρονο, έχοντας μία πειστική εικόνα και βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ενέργεια.

Το πρώτο μέρος πράγματι ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό για την ομάδα του Πειραιά. Το ζητούμενο, όμως, για τον Ολυμπιακό είναι να υπάρχει ένα μέτρο στις αντιδράσεις. Ούτε ο Ναβάρο έγινε μέγας γκολτζής γιατί σκόραρε στη Θεσσαλονίκη, ούτε ήταν άχρηστος επειδή δεν είχε σκοράρει στα προηγούμενα ματς.

Όπως επίσης ούτε ο Ολυμπιακός έγινε υπερομάδα επειδή νίκησε τον Άρη, αλλά ούτε και έρχεται η καταστροφή με μία ήττα. Η ομάδα του Πειραιά έχει να λύσει πολλά θέματα ακόμα και αυτό που της λείπει είναι να χτίσει ένα σερί και να κάνει πειστικές εμφανίσεις.

Με τον Άρη όπως προαναφέραμε πράγματι έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν καταιγιστικός, δεν δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά ήταν μία στιβαρή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που ήξερε τι ζητούσε και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να φανεί στο γήπεδο.

Όλα θέλουν ένα μέτρο και μία σωστή διαχείριση. Ακόμα και μία νίκη δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστεί ένα κλαμπ που δεν έχει μάθει να κοντρολάρει τα συναισθήματα του. Στον Ολυμπιακό χαμογελούν για την εμφάνιση του Ζέλσον και τη σοβαρότητα του Ροντινέι, αλλά από την άλλη είναι ένα θέμα η νέα μέτρια εικόνα του Ποντένσε από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να είναι αλλού γι’ αλλού εδώ και καιρό.