Χουτεσιώτης: «Στοίχισε το λάθος μου»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Λευτέρης Χουτεσιώτης στάθηκε στο δικό του λάθος στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Χουτεσιώτης: «Στοίχισε το λάθος μου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κίπερ του Άρη, Λευτέρης Χουτεσιώτης:

Για το τι δεν πήγε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό: «Παίξαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν υποτονικοί. Υπολόγισα λάθος την μπάλα και πιστεύω πως στοίχισε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματα μας και βρήκαμε ένα γκολ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο και κοιτάει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο, εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας: «Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο που κάναμε μεγάλες νίκες. Το μέλλον αυτής της ομάδας θα είναι λαμπρό».

Για τον στόχο του Άρη: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Αν πάρουμε το τρόπαιο η ομάδα κερδίζει και θέση στην Ευρώπη. Θα κυνηγήσουμε την τέταρτη θέση και στο πρωτάθλημα».

Για το αν τον ανησυχεί η πίεση: «Σίγουρα η κλήρωση είναι βατή. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, η ομάδα είναι τόσο αποφασισμένη να κατακτήσει το κύπελλο».

Για τον Κουέστα: «Το παιχνίδι του Κουέστα ήταν εξαιρετικό κόντρα στην ΑΕΚ και τον συνεχάρη για αυτό. Είναι υποχρέωση μου να είμαι έτοιμος όταν με χρειάζεται η ομάδα. Αυτήν είναι η ιδιαιτερότητα της θέσης του τερματοφύλακα, μαθαίνω καθημερινά».