Μαρτίνς: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μαρτίνς: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε βασικός για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε πως για την ομάδα του είναι σημαντική η νίκη, διότι αποκτάει αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά ο Ζέλσον Μαρτίνς μίλησε:

Για το ότι έπαιξε βασικός: Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό να παίρνω χρόνο, γιατί δεν έπαιζα αρκετό καιρό. Είμαι χαρούμενος που κάναμε καλό ματς και πήραμε μία ωραία νίκη.

Για την εικόνα της ομάδας: Νομίζω ότι η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Μία τέτοια νίκη ήταν απαραίτητη για να νιώσει η ομάδα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Για την αποδοχή από τον κόσμο: Είμαι χαρούμενος που με έχει αποδεχτεί ο κόσμος. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και να παίρνουμε τα παιχνίδια.

Για το τι του είπε ο Ποντένσε: Ο Ποντένσε ήταν ο πρώτος που μου είπε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που λατρεύει, με έναν παθιασμένο κόσμο. Έχω διαπιστώσει ότι όσα μου είπε ο Ποντένσε είναι αλήθεια.

Για Τσικίνιο και Όρτα: Ελπίζω όλοι θα βοηθήσουν. Είμαι σίγουρος για τους Τσικίνιο και Όρτα, έχουν υψηλή ποιότητα. Ελπίζω να έχουμε καλές παρουσίες. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.