Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό (highlights)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα.

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό (highlights)

Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε ένα ακόμη τέρμα με τον Ντεσπόντοφ στο ξεκίνημα της επανάληψης και από εκεί και πέρα έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση (1-5).

Ο Βόλος μπορεί να μην αξίζει αυτό το βαρύ σκορ αλλά…πλήρωσε τα παιδικά του λάθη στο πρώτο ημίχρονο ενώ στη φάση που ισοφάρισε με τον Μύγα στο 29’ ο διαιτητής Κατσικογιάννης είδε οφ σάιντ του Ράσιτς και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το 0-2 αφού δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Άξιζε γκολ ο Βόλος και το πέτυχε με τον Ντέλετιτς στο 58ο λεπτό (1-3) αλλά ο ΝΠΣ δεν κατάφερε να επιστρέψει αφού ο Τάισον ήταν αυτός που τελείωσε ουσιαστικά τον αγώνα γράφοντας και το 1-4 με σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Σιέλη), σε ένα διάστημα όπου ο Άνχελ Λόπεθ είχε κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του μήπως έρθει το δεύτερο τέρμα και μειώσουν οι Θεσσαλοί σε 2-3. Φυσικά μετά το 1-4 του Τάισον η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ενώ ο Βραζιλιάνος στο φινάλε ήταν αυτός που έκλεψε και πάσαρε για τον νεαρό Τζίμα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.



ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ 1-5

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Σκόρερ: 58’ Ντέλετιτς – 22’, 51’ Ντεσπόντοφ, 45’+1’ Μουργκ, 71’ Τάισον, 89' Τζίμας

Δοκάρι: 35’ Τόμας

Οι συνθέσεις...

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς – Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσος), Λούνα (46’ Ασενούν) – Σιέλης, Τσοκάνης (62’ Μπερτόλιο) – Μπαριέντος (79’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς – Μωραΐτης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Μεϊτέ (90' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76’ Σβαμπ) – Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68’ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον – Μπράντον Τόμας (76’ Τζίμας)