Εκόνγκ: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ»

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Εκόνγκ: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ»

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται στην Αφρική για να συμμετάσχει στο Copa Africa με τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού ο Εκόνγκ αναφέρθηκε στη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε: «Έχω παίξει στην Ιταλία και στην Αγγλία, που θεωρούνται πιθανώς τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά για ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία ή να επιβιώσουν σε αυτή. Το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό γιατί η φιλοδοξία είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να κερδίσουμε το κύπελλο και να κερδίσουμε το Europa Conference League. Απολαμβάνω πραγματικά να παίζω στον ΠΑΟΚ και ελπίζω ότι μπορώ να προσθέσω μερικούς ακόμα τίτλους στην καριέρα μου όσο είμαι εδώ».

Όσο για την εθνική Νιγηρίας τόνισε: «Αν κοιτάξω τους παίκτες που έχουμε τώρα, νομίζω ότι μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει για τη Νιγηρία. Αυτό είναι με όλο τον σεβασμό σε μερικούς από τους θρύλους που έχουν παίξει σε αυτήν την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε την πιο συναρπαστική επίθεση στην Αφρική. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στην Αφρική που είναι το νούμερο εννιά μας (σ.σ τον Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι). Αλλά δεν εξεπλάγην, νομίζω ότι ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι αμυντικοί και πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό το γκρουπ που έχουμε».