Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μπιέλ για το μέλλον του

Ο Πεπ Μπιέλ έστειλε το δικό του μήνυμα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μπιέλ για το μέλλον του

Για τον Πεπ Μπιέλ υπάρχει έντονη φημολογία εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με το μέλλον του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού πέρσι το καλοκαίρι έγινε μία μεγάλη επένδυση, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στην ομάδα.

Ο Μπιέλ από το παιχνίδι με τη Λαμία παραμένει εκτός έχοντας χάσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τον Άρη δεν έχει ταξιδέψει αν και στις τελευταίες δύο προπονήσεις συμμετείχε κανονικά.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ανέτοιμος γι' αυτό το ματς, αλλά το σημαντικό είναι πως έχει επιστρέψει στη δράση. Την ίδια ώρα είναι έντονη η φημολογία για το μέλλον του και πως ο Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Ενδιαφέρον για τον Μπιέλ υπάρχει από την Τουρκία και από την Ρωσία, αλλά ο ίδιος δεν «ψήνεται» να συνεχίσει στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Θέλει κάτι καλύτερο αν φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος αν και έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του πως θα αποχωρίσει έστειλε το δικό του μήνυμα με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Συγκεκριμένα ο Μπιέλ έκανε ανάρτηση στα social media γράφοντας «είμαι» κι έχοντας μία κόκκινη και μία άσπρη καρδιά.