Γρηγορίου: «Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει»

Για την ψυχολογική πίεση που δέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό.

Γρηγορίου: «Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 0-2 στην έδρα του από τον Πανσερραϊκό με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει λόγο για το άγχος που κατέβαλε τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να βγάλουμε κανένα στοιχείο από τα προηγούμενα παιχνίδια, ούτε είχαμε ενέργεια μετά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Τα παιδιά ήταν πολύ πεσμένα ψυχολογικά και μας κατέβαλε το άγχος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια απόδοση και σε τόσα ατομικά λάθη, τα οποία οφείλονται στο άγχος που είχαμε.

Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά τα γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε ανέβασαν φυσιολογικά την αυτοπεποίθηση του αντιπάλου και δημιούργησαν τεράστιο άγχος σ’ εμάς. Είχαμε κάποιες λίγες ευκαιρίες οι οποίες δεν οδήγησαν σε κάποιο γκολ και έτσι γυρίσαμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι πισωγύρισμα για εμάς.

Πρέπει να προσπαθούμε διαρκώς και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Η κατάσταση μας είναι δύσκολη, αλλά το γνωρίζαμε αυτό και θα συνεχίσουμε προσπαθώντας μέχρι το τέλος. Προφανώς και δεν έχει τελειώσει κάτι, αλλά είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος το οποίο έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια. Εμείς αισιοδοξούμε για τη συνέχεια και αν πάρουμε μερικά παιχνίδια θα ανέβουμε και ψυχολογικά που θα μας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου μας».