Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Με τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να συμπεριλαμβάνεται κανονικά ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League (21/1, 19:30), με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Από αυτή θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Βιλένα αλλά και οι Τσέριν, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ιωαννίδης, Παλάσιος και Χουάνκαρ που έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο της περασμένη εβδομάδα. Απόντες θα είναι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα.

Από την άλλη κανονικά θα είναι στην αποστολή ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι που πραγματοποίησε απόψε (20/1) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.