Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως η ομάδα του μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Μία άνετη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με σκορ 4-0 και θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα γκολ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα γκολ.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην Nova:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αργό ρυθμό. Δεν κυκλοφορούσαμε τόσο πολύ τη μπάλα όπως θέλαμε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν φυσιολογικό να βρούμε περισσότερους χώρους. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο.

Παίζουμε 11 εναντίον 11 οπότε δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τη δυνατότητα του αντιπάλου να δημιουργήσει φάσεις. Δεν παρουσιάζονται θερμά όλες οι ομάδες όπως ο ΠΑΣ που δημιουργήσει φάσεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου που πέτυχαν μία ευρεία νίκη και είχαν και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα».