Ολυμπιακός: Η μαγκιά των παικτών, ο σεβασμός στον Ελ Αραμπί και η υπόκλιση σε Μασούρα

Οι ποδοσφαιριστές διέσωσαν την Ιστορία του Ολυμπιακού, πήραν ένα σπουδαίο διπλό στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά και ο Ελ Αραμπί με τον Μασούρα φώναξαν δυνατά ότι αξίζουν σεβασμό.

Ολυμπιακός: Η μαγκιά των παικτών, ο σεβασμός στον Ελ Αραμπί και η υπόκλιση σε Μασούρα

Έγιναν πολλά στην Καισαριανή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά και μετά το τέλος του άνοιξε ξανά η κουβέντα για τη διαιτησία. Οι Πειραιώτες είναι έξαλλοι με τις υποδείξεις του Μανούχου και του VAR. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και πήραν την πρώτη τους νίκη τη νέα χρονιά και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει χάσει δύο βαθμούς στην Καισαριανή, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και χειρότερα. Όπως δήλωσε και ο Φορτούνης η εντολή που είχαν οι ποδοσφαιριστές μετά το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί ήταν να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Ο αρχηγός παραδέχτηκε ότι το πήραν πάνω τους, μπήκαν μέσα και έπαιξαν.

Και είναι μαγκιά των ποδοσφαιριστών που έκαναν αυτό για το οποίο πληρώνονται. Έπαιξαν ποδόσφαιρο, τίμησαν την Ιστορία του κλαμπ και πήραν μία σημαντική νίκη με την οποία μένουν μέσα στους στόχους τους. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έκαναν, διατήρησαν την ηρεμία τους και νίκησαν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Για να σταθούμε και λίγο περισσότερο στο αγωνιστικό αξίζει σεβασμό απ' όλους αυτός ο κορυφαίους σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δύο νίκες έχει στο πρωτάθλημα η ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Καρβαλιάλ και δύο φέρουν την υπογραφή του Μαροκινού. Γυάλιζε το μάτι του, έβγαλε εγωισμό και προσωπικότητα και όλοι πρέπει να τον σεβαστούν περισσότερο, διότι αν το είχαν κάνει τώρα και αυτός θα ήταν αλλιώς.

Όπως κάποια στιγμή αξίζει κάποιος να πει και μία καλή κουβέντα για τον Γιώργο Μασούρα. Δεν είναι κακό να παραδεχτούν ότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι από τους σημαντικότερους που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια. Καραβιές εξτρέμ έχουν περάσει από τον Ρέντη, αλλά τα νούμερα του Μασούρα κανείς δεν τα έχει πιάσει. Όπως κανείς δεν έχει την προσωπικότητα και τη σοβαρότητα του.

Το έχουμε γράψει ξανά ότι για όσα συμβαίνουν φέτος στον Ολυμπιακό δεν έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν φταίνε αυτοί για την εικόνα της ομάδας. Αντίθετα ευθύνονται που διέσωσαν την Ιστορία του κλαμπ και πήραν ένα μεγάλο διπλό.