Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε»

Ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε σε δηλώσεις πως υπήρξε εντολή να αποχωρήσουν από το γήπεδο, όμως οι παίκτες αποφάσισαν να παίξουν και να κερδίσουν το ματς.

Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε»

Ο Ολυμπιακός πήρε δύσκολη νίκη με 2-3 επί της Κηφισιάς, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία, και ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε ότι υπήρξε εντολή να φύγει η ομάδα από το γήπεδο, με τους παίκτες να αποφασίζουν να συνεχίσουν και να κερδίζουν το ματς.

«Ήταν δύσκολη νίκη αλλά έγιναν πάρα πολλά λάθη, βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο, η εντολή ήταν να φύγουμε αλλά εμείς οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε και πήραμε την πρωτοβουλία να παίξουμε και νικήσαμε.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την τελευταία κουβέντα, η εντολή ήταν να σταματήσουμε αλλά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη είτε οι αποφάσεις είναι σωστές, είτε λάθος, εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο.

Σε κάθε αγωνιστική έχουμε περίεργες αποφάσεις κατά μας, εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βάζουμε γκολ και ας ακυρώνονται πολλά γκολ. Είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο».