Κριτική παικτών: Κορυφαίος Ελ Αραμπί, εξαιρετικοί Καρβάλιο, Ροντινέι στη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη (3-2) επί της Κηφισιάς, ενώ έκαναν εξαιρετικό ματς Ζοάο Καρβάλιο και Ροντινέι. 

Κριτική παικτών: Κορυφαίος Ελ Αραμπί, εξαιρετικοί Καρβάλιο, Ροντινέι στη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί την Κηφισιά με 3-2, σε ένα περιπετειώδες ματς και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν παρά την ισοφάριση των γηπεδούχων και τον εκνευρισμό για τη διαιτησία, να πάρουν τη νίκη αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Πέραν του Μαροκινού, πολύ καλή εμφάνιση έκαναν ο Ροντινέι και ο Καρβάλιο.

Η κριτική των παικτών του Κάρλος Καρβαλιάλ στον αγώνα με την Κηφισιά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έδειξε αρκετά επηρεασμένος από την πολύμηνη απουσία του από τη δράση. Είχε κάποιες κακές επιλογές, αν και τα γκολ που δέχτηκε το ένα έπρεπε να ακυρωθεί και το άλλο ήταν από πέναλτι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του σε εντυπωσιακό σημείο. Είχε γκολ που δεν μέτρησε για το χέρι του Μασούρα, είχε πέναλτι που κέρδισε αλλά δεν δόθηκε, έκανε πολύ επιθετικό παιχνίδι και ήταν εκ των κορυφαίων.

ΚΙΝΙ: Προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε, είχε κάποιες καλές ενέργειες επιθετικά, γενικά δεν μπόρεσε το κάτι παραπάνω. Έχει κι αυτός να παίξει καιρό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Δεν ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Πήρε την πρώτη κίτρινη και ακόμη κι αν ήταν αυστηρή ή άδικη, δεν θα έπρεπε να πάει με τον αγκώνα στον αντίπαλο ενώ ήξερε τον κίνδυνο. Θα είναι μεγάλη απώλεια για το ντέρμπι του Κυπέλλου.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Ενώ ήταν θετικός στο πρώτο μέρος, μετά την αποβολή του Ρέτσου έχασε και αυτός το καθαρό μυαλό. Με αρκετά λάθη, όπως στη φάση του πέναλτι που παραχώρησε και γενικά τις τοποθετήσεις και αντιδράσεις στις στατικές φάσεις.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν μέσα στα δύο πρώτα γκολ και σε αυτό του Ελ Αραμπί που κακώς ακυρώθηκε. Σε πολύ καλή κατάσταση.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Καλύτερος από τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια του, αλλά όχι όπως μπορεί να παίξει και να προσφέρει.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε μεγάλη συμμετοχή, πολλές προσπάθειες, ηγετική παρουσία μετά την ισοφάριση. Όχι στο φόρτε του, αλλά σημαντικός ξανά.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω της αποβολής του Ρέτσου. Δεν είχε κάνει και πολλά ολοκληρωμένα στο διάστημα της συμμετοχής του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εκπληκτικό γκολ και γενικά ακόμη μία σπουδαία απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ στον Ολυμπιακό με πέναλτι, αλλά ακόμη έχει δρόμο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Με τις γνωστές δυνατότητες και αδυναμίες, θα μπορούσε να σκοράρει ο ίδιος σε μία από τις επίμαχες φάσεις.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πήρε το ματς. Εκτελεστής όσο χρονών κι αν πάει, ακόμη κι να έρχεται από τραυματισμό. Ασύγκριτος γκολτζής όσο παίζει. Δύο γκολ αμέσως μετά την είσοδό του, μέτρησε κακώς μόνο το ένα.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Μπήκε στο ματς και έκανε αισθητή την παρουσία του ενώ ήταν και ο δημιουργός με έξοχη σέντρα στο νικητήριο γκολ. Σπουδαία η ποιότητά του, θέλει ρυθμό.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έπαιξε στο τέλος για να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει στην επιθετική πίεση.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Μπήκε και αυτός για λίγο στο φινάλε και προσπάθησε για να συνδράμει.