Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Λύτρωση με Μιριτέλο στο 90’

Με γκολ του Μιριτέλο στο 90’ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 1-0 τον Βόλο που είχε διπλό δοκάρι στο 73ο λεπτό.  

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Λύτρωση με Μιριτέλο στο 90’

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο 90ο λεπτό με τον Αργεντινό φορ Χουάν Μιριτέλο να δίνει ξανά τη λύση. Οι Αρκάδες έκαμψαν την αντίσταση του Βόλου (1-0) που είχαν την ευκαιρία της χρονιάς στο 73ο λεπτό αλλά επιστρέφει στη βάση του χωρίς βαθμό.

Εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα ο Αστέρας, συνεχίζει τη μάχη του ο Βόλος για να ανέβει στη βαθμολογία.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στον αγώνα και απείλησε στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, απέναντι στον Αστέρα που μπορεί να ισορρόπησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Κόστιτς σε ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα. Η κακή είδηση φυσικά του πρώτου 45λεπτου ήταν ο τραυματισμός του Νίκου Παπαδόπουλου (τη θέση του πήρε ο νεαρός Γραμματικάκης κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα).

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε, υπήρξαν καλές στιγμές και μετά το 70’ και τις αλλαγές των δυο προπονητών ο αγώνας…άναψε. Στο 72’ ο Βόλος είχε διπλό δοκάρι με Σιέλη, Ασλανίδη στην κορυφαία στιγμή του αγώνα ενώ και οι Αρκάδες είχαν τις δικές τους φάσεις με τον Μάντζη να έρχεται από τον πάγκο και να δημιουργεί προβλήματα.

Τη λύση τελικά την έδωσε στο 90’ ο Μιριτέλο με υπέροχη κεφαλιά μετά την έξοχη σέντρα του Καλτσά (1-0), σε μια φάση όπου ελέγχθηκε αλλά δεν υπήρχε οφ σάιντ. Ο Βόλος στο επόμενο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 με τον Μωραΐτη.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: 90’ Μιριτέλο

Δοκάρια: 73’ Σιέλης, 73’ Ασλανίδης

Οι συνθέσεις…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (13’ λ. τρ. Γραμματικάκης) – Καρμόνα (85’ Μπαρτόλο), Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης - Μουνάφο, Γκος (71’ Γιαμπλόνσκι) – Καλτσάς, Ζουγλής (71’ Μάντζης), Κρεσπί – Μιριτέλο

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς – Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας – Μπαριέντος (90' + 4' Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90' + 4' Γκλάβτσιτς) – Ντέλετιτς, Κόμπα (66’ Τσοκάνης), Γκαρσία (79’ Ράσιτς) – Μωραΐτης