Καρβαλιάλ: «Ποτέ δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά, όπως αυτή κατά του Ολυμπιακού»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, ενώ έκανε λόγο για εχθρική στάση εναντίον της ομάδας του.

Καρβαλιάλ: «Ποτέ δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά, όπως αυτή κατά του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καισαριανή με 2-3 επί της Κηφισιάς, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις πρώτες του δηλώσεις:

«Ήθελα να πω κάτι τώρα που ηρέμησα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά, όπως αυτή κατά του Ολυμπιακού, σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός απέναντι στους επαγγελματίες. Υπάρχουν προβλήματα και θέλω να βρεθεί λύση. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν και όχι οι επαγγελματίες και οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό.

Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν, εδώ πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Όταν οι διαιτητές είναι ξένοι όλες οι αποδόσεις είναι κατά του Ολυμπιακού. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Αυτό που λέω συχνά είναι πως για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 11 αλλά να παίζουμε για περισσότερους καθώς φαίνεται οι 11 δεν είναι αρκετοί. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά παίξαμε για περισσότερους και πήραμε τη νίκη.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Τώρα η κατάσταση επιβάλλει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστικά. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, θα πετύχουμε στους στόχους μας απέναντι σε όλους και σε όλα».

Για την απουσία του Ρέτσου στο ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Όταν συμβαίνουν αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Έγινε αυτό με την ΑΕΚ και γίναμε πιο δυνατοί. Τώρα γίναμε περισσότερο».