Ολυμπιακός: Μέσα Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι μέσα, αλλά δύσκολα θα παίξει από την αρχή.

Ολυμπιακός: Μέσα Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος

Στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά θα δοκιμαστεί το απόγευμα της Κυριακής (17:00, 14/1) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με την Κηφισιά ολοκληρώθηκε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Έτσι είναι στην αποστολή για την Κηφισιά.

Αντίθετα εκτός είναι γι' ακόμα ένα ματς ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε χτυπήσει στο γόνατο στον αγώνα με την Λαμία και από τότε παραμένει εκτός.

Κατά τα άλλα στην αποστολή για την αναμέτρηση της Καισαριανής είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός χαφ, πάντως δεν αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής.