Γκαρσία: «Χρειαζόμασταν τη νίκη όπως το... νερό»

Το σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία για τη μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού επί της Λαμίας με 0-2.

Γκαρσία: «Χρειαζόμασταν τη νίκη όπως το... νερό»

Ο Πανσερραϊκός «έφτασε στην πηγή» κι αυτή τη φορά «ήπιε και νερό» παίρνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λαμία, κάτι που χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο όπως δήλωσε ο τεχνικός των Σερρέων, Πάμπλο Γκαρσία, που αναφέρθηκε και ξεχωριστά στην απόδοση του Ουάρντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή νίκη, γιατί την χρειαζόμασταν όπως το νερό. Σε παλιότερα παιχνίδια, ενώ αξίζαμε τη νίκη δεν το καταφέραμε σήμερα νικήσαμε. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η εκτός έδρας επιτυχία.

Η αλλαγή του συστήματος έγινε στην διάρκεια του παιχνιδιού, διότι χρειαζόμασταν έναν επιπλέον παίκτη στο κέντρο και αυτή είναι η δουλειά του προπονητή για να βρίσκει τις λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τον Ουάρντα: «Ξέρω πολύ καλά τον Ουάρντα, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι πολύ χρήσιμη η προσθήκη του στην ομάδα. Έχει χαρακτήρα και καλή καρδιά. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες που παίζουν, αλλά και αυτοί που δεν παίζουν έχουν διάθεση και όρεξη να βοηθούν την ομάδα».