Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό! (highlights)

Με εξαιρετική εμφάνιση και σούπερ Ουάρντα ο Πανσερραϊκός πήρε το διπλό στη Λαμία (0-2).

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό! (highlights)

Χάρη σε εμφάνιση που θύμισε το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο τρέχον πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός επικράτησε δικαιότατα της Λαμίας (0-2) το βράδυ του Σαββάτου (13/1) στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ίσως το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν.

Οι Σερραίοι παρουσιάστηκαν απόλυτα διαβασμένοι στο ματς, δεν άφησαν ποτέ τη Λαμία να φανεί ιδιαίτερα απειλητική και με τον Αμρ Ουάρντα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ομάδας, έφτασαν φυσιολογικά σε ένα σπουδαίο διπλό.

Ουσιαστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ του Πανσερραϊκού, αφού και το δεύτερο προήλθε από δικό του σουτ, ωστόσο η Super League χρέωσε το τέρμα στον Άλεξιτς, πάνω στον οποίο βρήκε η μπάλα και άλλαξε λίγο πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Μολαδβός γκολκίπερ της Λαμίας φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ, το οποίο προήλθε από δικό του τραγικό λάθος, ενώ παράλληλα στο 25' οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Στάικου και απόκρουση του πορτιέρε των γηπεδούχων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-2

Σκόρερ: 12' Ουάρντα, 87' Άλεξιτς

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 63’ Σιμόν, 82’ Στάνκο – 12’ Πηλέας, 69’ Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Κορνέζος Παπαδόπουλος Αμαράλ (61’ Καρλίτος) – Νούνιες Τζανδάρης (70’ Στάνκο) – Σλίβκα (46’ Τόσιτς) Μάλτσι Σίντκλεϊ – Ακούνια (70’ Μούλα).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Πεταυράκης Μπέργκστρεμ Γκοτζαμανίδης Δεληγιαννίδης – Μορέιρα (90’ λ. τρ. Διαμαντής) Στάικος – Πηλέας (61’ Οικονόμου) Τομάς (78’ Μούργος) Ουάρντα – Μπετανκόρ (61’ Άλεξιτς).