Κηφισιά: Με Νίνη και Μιλίσεβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Γνωστή έγινε η αποστολή της Κηφισιάς για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League (14/1, 17:00) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κηφισιά: Με Νίνη και Μιλίσεβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες αλλά και σημαντικές επιστροφές ανακοινώθηκε η αποστολή της Κηφισιάς για την εντός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (14/1, 17:00).

Για την ομάδα των Βορείων Προαστίων επέστρεψαν στην αποστολή οι Νίνης και Μιλίσεβιτς, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μπαίνει ξανά στις αποστολή από τις 12 Νοεμβρίου και το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Αλμπέρτο Μποτία, Λoΐκ Λαντρ και Ανδρέας Τεττέι που θα εκτίσουν ποινή για τη συμπλήρωση καρτών, ενώ εκτός θα είναι και οι τραυματίες Τσάπμαν και Παπασάββας που υπέστησαν θλάση στην προπόνηση, όπως επίσης και οι Πρίτσας και Σναϊντερλάν, αλλά και ο Λούμορ για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν