Ολυμπιακός: Μάνος ο τρίτος «λυτρωτής»! (vids)

O Έλληνας επιθετικός έγινε ο τρίτος «ερυθρόλευκος» που με τέρμα του στις καθυστερήσεις χαρίζει τη νίκη στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Μάνος ο τρίτος «λυτρωτής»! (vids)

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» καρδιοχτύπησαν με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ωστόσο ο Δημήτρης Μάνος έδωσε τη λύση με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ και πρώτος σκόρερ της Football League την περσινή σεζόν ήρθε από τον πάγκο στο 75' και έγινε ήρωας για την ομάδα, «λυτρώνοντας» τους Πειραιώτες στις καθυστερήσεις.

Το σκηνικό αυτό είναι γνώριμο τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι η τρίτη φορά τη φετινή χρονιά που παίκτης σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα και στις περιπτώσεις ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος μπήκε σαν αλλαγή.

Η αρχή έγινε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν ο Νάτχο σκόραρε στο 92' με όμορφο σουτ. Ο Ισραηλινός άσος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 84' στη θέση του Καμαρά.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» κόντρα στον Πανιώνιο χάρη στο γκολ του Χασάν με κεφαλιά στις καθυστερήσεις. Ο Αιγύπτιος φορ είχε αντικαταστήσει τον Μπουχαλάκη στο 73'.