«Στη λίστα της Γουέστ Χαμ ο Ιωαννίδης»

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γουέστ Χαμ.

«Στη λίστα της Γουέστ Χαμ ο Ιωαννίδης»

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μάλιστα ψάχνει επιτακτικά παίκτη με τον οποίο θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της. Η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες ψάχνεται στην αγορά για να βρει ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει πνοή στη γραμμή κρούσης της.

Έτσι η ιστοσελίδα thewesthamway.com που ασχολείται με θέματα της αγγλικής ομάδας φιλοξενεί ρεπορτάζ το οποίο κάνει αναφορά σε Ιωαννίδη και Παυλίδη που θεωρούνται πιθανοί στόχοι της ομάδας του Λονδίνου.

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».