Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό προσκήνιο ο Αλί Αλ Μουσράτι της Μπράγκα

Το όνομα του Αλί Αλ Μουσράτι της Μπράγκα έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό προσκήνιο ο Αλί Αλ Μουσράτι της Μπράγκα

Πρόκειται για τον βασικό «κόφτη» της Μπράγκα, ο οποίος αντιμετώπισε φέτος τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League.

Θεωρείται από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με χρηματισηριακή αξία κοντά στα 16.000.000 €.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 28χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε στη Ρίο Άβε την περίοδο 2019-20 και την επόμενη χρονιά τον πήρε μαζί του στην Μπράγκα, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας το 2021.

Το καλοκαίρι, ο πρόεδρος της Μπράγκα απέρριψε τις προτάσεις από τις Λιόν, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε, αξιώνοντας 20 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Ο Αλί Αλ Μουσράτι έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2026, με στόχο να πουληθεί και να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Μπράγκα, με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις ο νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες.

Προς το παρόν αυτό που προκύπτει είναι ενδιαφέρον από τον Καρβαλιάλ να τον εντάξει στον Ολυμπιακό.