Ματζουράκης: «Δεν αξίζει να είμαστε στην τελευταία θέση»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως η ομάδα του δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. 

Ματζουράκης: «Δεν αξίζει να είμαστε στην τελευταία θέση»

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να αντέξει για 90' λεπτά αλλά στο τέλος λύγισε και δέχτηκε το γκολ από τον Μάνο. Μετά την ολοκλήρωση του ματς ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ματζουράκης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στον ρυθμό που είχε ο Ολυμπιακός. Επιπλέον σχολίασε πως η ομάδα του δεν αξίζει να είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δώσαμε το τρίτο και πιο δύσκολο παιχνίδι, παίζοντας τα τελευταία τρία ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη σειρά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ομάδα αυτή απέδειξε ότι δεν πρέπει να είναι σε αυτή τη θέση και στα τρία ματς. Ήταν μέσα σε όλα τα ματς. Με τον ΠΑΟΚ μπήκε στο 89' το δεύτερο γκολ, το ίδιο και με την ΑΕΚ και σήμερα ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τον πρώτο βαθμό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, δουλεύουν, προσπαθούν και ελπίζουμε ότι εώς το τέλος της σεζόν θα τα καταφέρουμε».

Ψυχολογικά παρά την ήττα κερδίσατε κάποια πράγματα;

«Και στα τρία παιχνίδια αισθάνθηκαν τα παιδιά ότι έκαναν το καλύτερο δυνατόν. Επίσης, γνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε τελευταία και αυτό που μένει μόνο είναι να ανέβει το ηθικό τους. Είναι δύσκολη η αποστολή, αλλά νομίζω ότι έχουμε χρόνο για να το παλέψουμε. Πρέπει να το παλέψουμε».

Η εικόνα του Απόλλωνα δείχνει ότι δεν θα έπρεπε να είναι ο ουραγός με μηδέν βαθμούς.

«Ευχαριστώ πολύ. Αυτό είπα κι εγώ. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πράγματι, ζήτησε εώς και το 90' το γκολ και δικαιώθηκε. Ωστόσο, εμένα μου έμεινε ότι ο Ολυμπιακός στα πρώτα δύο παιχνίδια είχε πολύ καλό ρυθμό, ακόμα και με την Μπέτις είχε καλό ρυθμό. Τώρα τελευταία έχει όμως κάποια σκαμπανεβάσματα».