Ο Μάνος είναι ο 10ος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει στο πρωτάθλημα!

Ο Δημήτρης Μάνος έγινε ο δέκατοςποδοσφαιριστής που βρήκε δίχτυα στη φετινή Super League για τους Πειραιώτες.

Ο Μάνος είναι ο 10ος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει στο πρωτάθλημα!
Eurokinissi

Ο Δημήτρης Μάνος έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την όγδοη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 24χρονου επιθετικού με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Super League (είχε σκοράρει εναντίον του Λεβαδειακού στο Κύπελλο).

Με αυτό το γκολ ο άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ έγινε ο δέκατος διαφορετικός σκόρερ των "ερυθρόλευκων" στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει έντεκα φορές στη Super League και αυτό έχει συμβεί από δέκα διαφορετικούς σκόρερ.

Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πιο άνετη νίκη του σκόραραν οι Φορτούνης, Γκερέρο, Ελαμπντελαουί, Μεριά και Ποντένσε. Στο επίσης πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης σκόρερ ήταν οι Καμαρά, Νάτχο. Στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο σκόραρε ο Χασάν, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Φορτούνης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη Super League.