Ξέσπασμα στο φινάλε και αποθέωση (vid)

Καταχειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη «χρυσή» νίκη επί του Απόλλωνα.

Ξέσπασμα στο φινάλε και αποθέωση (vid)

Μπορεί να έχει καθιερωθεί μετά το τέλος των εντός έδρας αγώνων η αποθέωση της ομάδας από τους οπαδούς, αλλά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξέσπασαν όλοι. Οι Πειραιώτες τα… χρειάστηκαν απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας και ο Δημήτρης Μάνος ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του Πειραιά στο 90'.

Στο φαληρικό γήπεδο ξέσπασαν όλοι μετά το γκολ του 24χρονου επιθετικού και φυσικά το μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαριάδη. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς έδειχναν λυτρωμένοι, άπαντες έπεσαν πάνω στον σκόρερ και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών.

Οι ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένοι πανηγύρισαν τη νίκη επί του Απόλλωνα, την οποία είχαν μεγάλη ανάγκη και βγήκε από μέσα τους όλη η ένταση και η αγωνία των 90 λεπτών. Ήταν τέτοια η ένταση στο Φάληρο που μέχρι και ο Γιάννης Βρέντζος είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση των ποδοσφαιριστών του Μαρτίνς.