Αγωνία στην ΑΕΚ για Μπακασέτα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ο νέος πονοκέφαλος του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς παραμένει αμφίβολος για το «τριφύλλι».

Αγωνία στην ΑΕΚ για Μπακασέτα ενόψει Παναθηναϊκού

Πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει παιχνίδι Κυπέλλου για την ΑΕΚ. Μεθαύριο (31/10) οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον Απόλλωνα Λάρισας, θέλοντας να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε αυτό το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Μπακασέτα που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο ισχίο του. Έκανε και σήμερα (29/10) θεραπεία με ατομικό πρόγραμμα και στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι.

Το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου» δεν ρισκάρει εκτίμηση αυτή τη στιγμή καθώς η κατάστασή του πρέπει να αξιολογείται μέρα με τη μέρα. Πάντως πιθανότητες να παίξει στο υπάρχουν. Θα το παλέψει.

Από εκεί και πέρα, σήμερα μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα οι Ερίκ Μοράν και Γιώργος Γιακουμάκης. Ο πρώτος ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του και ο δεύτερος τον πυρετό που τον άφησε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι δυο τους λοιπόν είναι διαθέσιμοι τόσο για το ματς του Κυπέλλου όσο και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσοι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν με τον Άρη ακολούθησαν σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00 και μετά το τέλος της η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.