Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: MVP οι Μάνος και Ποντένσε!

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: MVP οι Μάνος και Ποντένσε!
Eurokinissi

Με γκολ του Δημήτρη Μάνου στο 90' οι Πειραιώτες έκαμψαν την αντίσταση του Απόλλωνα και επέστρεψαν στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς:

ΣΑ: Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει στο 86' στο σουτ του Τριάδη. Σε όλο το υπόλοιπο ματς ήταν απλός θεατής και παρακολούθησε το παιχνίδι δίχως το παραμικρό άγχος ως προς το ότι δεν υπήρξε η παραμικρή απειλή στην εστία του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 57' που το έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χουάντερσον. Ανέβηκε αρκετές φορές από την πλευρά του για να δώσει επιθετικές λύσεις, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση οι σέντρες του.

ΣΙΣΕ: Δεν είχε τρομερή δουλειά ανασταλτικά ο Σενεγαλέζος, ο οποίος προσπάθησε στον βαθμό που μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στις στατικές φάσεις και να σκοράρει από κάποιο φάουλ ή κόρνερ.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Είχε μία γυριστή κεφαλιά στο 51' που έφυγε άουτ και όπως και ο Σισέ, έτσι και εκείνος, δεν ένιωσαν σοβαρή πίεση από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Προσπάθησε από τα αριστερά να δημιουργήσει κάποια ρήγματα στην άμυνα του Απόλλωνα, όμως όπως συνέβη και με τον Ομάρ, οι σέντρες του και οι προσπάθειές του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα ο Ανδρέας όπως στα προηγούμενα ματς. Πολλές φορές ξεκινούσαν από τα πόδια του αρκετές επιθετικές προσπάθειες, όμως, σε γενικές γραμμές δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο ανασταλτικό δεν είχε και ιδιαίτερη δουλειά.

ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε και στο σημερινό ματς αρκετά, δεν χρειάστηκε να επέμβει τόσο πολύ μιας και ο Απόλλων εώς τη στιγμή της αλλαγής του έκανε ελάχιστες απόπειρες από τον άξονα, ωστόσο, θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο περισσότερο επιθετικά. Ένα λεπτό πριν από την αντικατάστασή του είχε μία καλή κεφαλιά άουτ στο 58'.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Χτύπησε στο 14' και λαχτάρησε όλο το Καραϊσκάκη. Έβγαλε κανονικά όλο το ματς, δεν είχε την έκρηξη των προηγούμενων αγώνων, αλλά σίγουρα όποτε έπαιρνε την μπάλα ήταν από τους παίκτες με τους οποίους τρόμαξαν οι παίκτες του Απόλλωνα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Αν και ξεκίνησε έχοντας μία κακή εκτίμηση στο 18' σε μία αντεπίθεση, στη συνέχεια ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, καθώς φαινόταν να έχει το πιο καθαρό μυαλό απ' όλους!

ΝΑΟΥΕΛ: Κάτω από τη βάση η βαθμολογία του νεαρού εξτρέμ. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Όσες φορές πήρε την μπάλα για να γίνει απειλητικός, δεν έπαιρνε ποτέ την σωστή απόφαση.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έπαιξε ως φορ, είχε αρκετή όρεξη και διάθεση, έβγαλε ενέργεια, έχασε αρκετές ευκαιρίες είτε με κεφαλιές, είτε με σουτ, ωστόσο, του πιστώνεται σίγουρα ότι από σπόντα είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ.

ΝΑΤΧΟ: Είχε την πάσα στην ανεπανάληπτη ευκαιρία του Φετφατζίδη στο 60ό λεπτό. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έφερε μία μεγαλύτερη ηρεμία στην ανάπτυξη από τον άξονα.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Έχασε το άχαστο στο 60ό λεπτό και θύμισε την ευκαιρία του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια δεν είχε τόσο σωστές ενέργειες και φαίνεται πλέον ότι έχει να κάνει καθαρά με το ψυχολογικό κομμάτι.

ΜΑΝΟΣ: “Καθάρισε” για τον Ολυμπιακό στο 90' και μόνο και μόνο αυτό τού δίνει τον τίτλο του MVP.