ΑΕΚ: Ενοχλημένη με Cosmote TV λόγω Κούγια

Ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την απόφαση της Cosmote TV να μεταδώσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, πριν από αυτές του Ματίας Αλμέιδα.

ΑΕΚ: Ενοχλημένη με Cosmote TV λόγω Κούγια

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της ΑΕΚ που καταγγέλλει την Cosmote TV για την απόφαση να μεταδώσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, πριν από αυτές του Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με διαρροή από την ΠΑΕ ΑΕΚ η θέση της «Ένωσης» είναι η εξής:

«Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ ενοχλημένοι, σε βαθμό οργής, με αυτό που έγινε αμέσως μετά την λήξη του ματς της Κυριακής με την τηλεοπτική μετάδοση.

Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός παροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενούμενος, να περιμένουν προκειμενου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι.

Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτο που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ηταν θλιβερό να κάνει ο τηλεοπτικός πάροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα».