Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: ΠΑΣας ο Γέντρισεκ

Η Ξάνθη βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με τον Γέντρισεκ έκανε την ανατροπή και νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: ΠΑΣας ο Γέντρισεκ

O Γέντρισεκ, με το 6ο φετινό του γκολ, «σκότωσε» τον ΠΑΣ Γιάννινα που γνώρισε την έκτη φετινή ήττα, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί στο 21ο λεπτό με τον Μυστακίδη.

Ο Βελίδης πραγματοποίησε σωρεία αποκρούσεων ανάμεσα στις οποίες και σε πέναλτι που εκτέλεσε στο 7΄ ο Γέντρισεκ, το πρώτο ύστερα από 8 χρόνια (!) όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα του Διαγόρα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 18΄ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Αθανασιάδη και άνοιξαν το σκορ στο 21΄. Όμως η Ξάνθη βρήκε απαντήσεις στο β΄μέρος. Αρχικά ισοφάρισε με τον Μπρίτο στο 64ο λεπτό, ύστερα από κακή έξοδο του Βελίδη και στη συνέχεια έκανε το 2-1 ύστερα από ασίστ του Μπαξεβανίδη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν Ντουρίτσκοβιτς και Μιχαήλ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ξάνθη Αρένα
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Σκόρερ: 64΄Μπρίτο, 77΄ Γέντρισεκ- 21΄ Μυστακίδης
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Κάρτες:

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+2 Ντουρίτσκοβιτς (2η κίτρινη) - 90΄+5 Μιχαήλ (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λισγάρας, Σιλά, Ντουρίτσκοβιτς - Μιχαήλ, Αθανασιάδης

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (56΄ Καμαρά), Κοβάσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (79΄ Μπουλάς), Μελισσόπουλος (46΄ Κάστρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης (87΄ Γιάκος), Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Ντόλοβατς (84΄ Βιντάλ), Μυστακίδης (65΄ Ξύδας), Αθανασιάδης.