Γιατί συνδέουν οι Τούρκοι Γκραβιγιόν και Σάρι με Ολυμπιακό

Οι σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με την Άδανα Ντεμίρσπορ (παραχώρηση Ονιεκούρου, Σισέ) κάνουν τους Τούρκους να πιστεύουν ότι θα προχωρήσουν οι Πειραιώτες για Γκραβιγιόν και Σάρι. 

Γιατί συνδέουν οι Τούρκοι Γκραβιγιόν και Σάρι με Ολυμπιακό

Πολλά δημοσιεύματα υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντριού Γραβιγιόν και τον Γιουσούφ Σάρι της Άδανα Ντεμίρσπορ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο κλαμπ και τη μεταγραφική συνεργασία τους στις περιπτώσεις παραχώρησης πρώτα του Χένρι Ονιεκούρου και πιο πρόσφατα του Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Γκραβιγιόν με καταγωγή από τη Γουαδελούπη και γαλλικό διαβατήριο θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο εξτρέμ Σάρι που έχει γεννηθεί στην Γαλλία, ξεκίνησε από την Μαρσέιγ και έχει παίξει στην Τραμπζονσπόρ επίσης έχει προταθεί και εξετάζεται, όπως αναφέρουν στην Τουρκία. Κι όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από άλλες ομάδες. Ο Σάρι έχει συμβόλαιο για ακόμη ενάμιση χρόνο.

Παρεμπιπτόντως ο Σισέ έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια της τουρκικής ομάδας και είναι πλέον βασικό στέλεχός της στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Γκραβιγιόν.